Boş döndüler: 1-3

İlkyarının başarılı ekibi Nilüfer Belediyespor, deplasmanda İlbank karşısında galibiyete uzanamadı.

Boş döndüler: 1-3

Bu sezon sergilediği performansal alkış alan Nilüfer Belediyespor, deplasmanda İlbank’a 3-1 mağlup oldu. İlkyarıdaki performasıyla dördüncü sıraya kadar yükselen Bursa ekibi, Başkent’te aldığı yenilgiyle 6. sıraya geriledi. Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçta etkili olamayan yeşil mavi beyazlılar, ilk seti 25-19 kaybetti. İkinci sete de tutuk başlayan Nilüfer Belediyespor, ilerleyen bölümde toparlandı.

OYUNDAN DÜŞTÜ

File önündeki etkinliğini artıran Bursa ekibi, yine de rakibinin 26-24 üstünlüğüne engel olamadı. Üçüncü sette daha etkili bir oyun sergileyen yeşil mavi beyazlılar, üstünlüğü kaptırmadı ve seti 25-22 aldı. Dördüncü sette ilk teknik molanın ardından oyundan düşen Nilüfer Belediyespor, seti 25-22 kaybedince maçtan da 3-1 mağlup ayrıldı.

 

SALON: Başkent

HAKEMLER: Onur Hoşnut (**) Meryem Tekol (**)

SETLER: 25-19, 26-24, 22-25, 25-22

SÜRE: 111 dakika (24, 30, 29, 28)

İLBANK: Ezgi (**) Gözde (***) Zivkovic (**) Hood (***) Fatma (**) Alajberg (**) (Ceren-libero **, Zülfiye **, Buse **, Sibel **, Mariana **)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Cansu (**) Herrera (***) Pınar (**) Cemre (**) Nizetich (**) Ruseva (**) (Buse-libero **, Dilek *, Neslişah *, Selin *, Dilara *, Elif *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X