Boş dönmediler

Bursa’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden ekiplerimizden genç kızlarda Yıldırım İMKB ikinci olurken, yıldız kızlarda Fethiye Dörtçelik Ortaokulu üçüncü, Mehmet Aker Ortaokulu da erkeklerde dördüncü sırada yer aldı.

Boş dönmediler

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Okullararası Hentbol Türkiye Şampiyonaları’nda mücadele eden Bursa ekipleri başarılı sonuçlara imza attılar. 

Hatay’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kızlarda Yıldırım İMKB Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi ikincilik kürsüsüne çıkarken, Adana’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde kızlarda Fethiye Dörtçelik Ortaokulu üçüncü, erkeklerde Mehmet Aker Ortaokulu da dördüncü olmayı başardı. Hatay’da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Yıldırım İMKB Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi, şampiyonluk maçında istediğini alamadı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi ile karşılaşan Yıldırım İMKB, rakibi karşısında 24-20’lik skorla şanssız bir yenilgi alırken Bursa’ya ikincilik kupasıyla döndü. Adana’da gerçekleştirilen Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası finallerinde de Bursa ekipleri kürsüyü es geçmedi. İzmir Bornova Mevlana Lisesi’nin şampiyonluğa ulaştığı yıldız kızlarda Bursa’yı temsil eden Fethiye Dörtçelik Ortaokulu, üçüncülük kürsüsüne çıkarken, İzmir Özel TAKEV’in birinciliği elde ettiği erkeklerde Mehmet Aker Ortaokulu ise dördüncü oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X