Boş dönmüyorlar

Bursa’da gerçekleştirilen Okçuluk İllerarası Bölge yarışmasında Bursa Okçuluk Spor Kulübü 7 madalya kazandı.

Boş dönmüyorlar

Bursa Okçuluk Spor Kulübü katıldığı yarışmalardan boş dönmüyor. Bursa’da gerçekleştirilen Bölge İllerarası yarışmasında da kürsüyü es geçmer Bursa Okçuluk Spor Kulübü, 7 madalya kazanmayı başardı. Nefes kesen organizasyonda 11-12 yaş makaralı yayda Ata Kaan Küçükaksoy altın, olimpik yayda Ege Gümüşdere de gümüş madalya kazandı. Makaralı yay büyük kadınlarda Denez Çağlak altın madalyanın sahibi olurken, Duru Demircioğlu bronz, olimpik yay büyük kadınlarda Zeynep Pehlivan ve erkeklerde Fatin Durak da gümüş madalya alarak ikincilik kürsüsünde yer aldı.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Makaralı yay büyük erkekler yarışması büyük heyecana sahne oldu. Bursa Okçuluk Spor Kulübü’ndün henüz 16 yaşında olan Arda Altay, iddialı rakipleri arasında üçüncü olmayı başardı. Kulüp Antrenörü Hüseyin Günel Türkiye Şampiyonası’na hazırlık niteliği taşıyan organizasyonda sporcularının gösterdiği performanstan mutlu olduğunu söyledi. Başkan Cengiz Algon da bu spora başlamanın yaşı olmadığını belirtirken, “Kulübümüzde haftanın her günü eğitimler veriyoruz. Bu nedenle her yaştan vatandaşlarımızı kulübümüze okçuluk yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X