Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Boşanacakları gündemdeydi! Açıkladı

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile boşanacaklarına dair ortaya atılan iddialara önceki akşam katıldığı davette yanıt verdi.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile boşanacaklarına dair ortaya atılan

Kadir Doğulu, 2016 yılında meslektaşı Neslihan Atagül ile evlenmişti. Ünlü çift hakkında zaman zaman ayrıldıklarına dair iddialar ortaya atılıyor.

Çift, son zamanlarda bir arada görüntü vermeyince yine haklarında ayrılık dedikoduları çıktı. Kadir Doğulu, önceki akşam katıldığı davette iddialara yanıt verdi. 2.Sayfa’nın haberine göre Doğulu “Herkes istediği gibi yaşar. Herkes kendisinden sorumludur. Sizlerle karşılaşmak gibi bir sıkıntımız yok. Burada konuştuğumuz şeyler ekrana farklı yansıyınca hoşumuza gitmiyor” dedi.
 

Capture
 

Doğulu “bir dışarı çıkıyoruz ama sizinle karşılaşmıyoruz. Hoş karşılaşmak da hicap duyacağımız bir şey değil” diyerek haklarında çıkan iddialara noktayı koydu.


Avatar Seç KAPAT
Dilan-Engin Polat çiftinin koruması Can Polat, silahlı saldırıda öldürüldü.
Sıradaki Haber Dilan Polat’ın koruması öldürüldü! Canlı yayında feryat figan yardım istedi