‘Boşanma kararım doğrudur’

ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın eşinin kendisinden boşanmak istediğini yazılı olarak açıklamasının ardından, Ebru Gündeş de kararının arkasında olduğunu söyledi.

‘Boşanma kararım doğrudur’

ÜZERİMDE BASKI UYGULADI

 

Eşinin Amerika’da tutuklanmasıyla zor günler yaşayan Ebru Gündeş, sonunda boşanma kararı aldı. Haberi önceki gece gönderdiği yazılı açıklamayla duyuran Reza Zarrab, ‘Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek bildiririm’ dedi.

REZA BEY GEREKENİ SÖYLEMİŞ

2010 yılında aile arasında kıyılan nikâhla evlendiği Reza Zarrab’dan uzun bir süredir boşanmaya çalıştığı iddia edilen Ebru Gündeş ise konuyla ilgili tek bir cümle kurdu. Gündeş yaşadıkları için; “Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur…” dedi. Ünlü sanatçı, kısa süre önce de O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrılarak, hayatının bu zorlu sürecinde ekranlardan uzak kalmayı tercih etti. ​

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X