Bosch’a ‘Bahar’ geldi: 6-0

Baharspor’a yarım düzine gol atıp namağlup şampiyon oldu. U14 Yaş Ligi 3.Grup’un yenilgisiz lideri kırmızı beyazlılar, son maçını da farklı kazanıp Elit Lige yükseldi.

Bosch’a ‘Bahar’ geldi: 6-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-14 Klasman Yaş Ligi 3. Grup’ta şampiyonluğa Boschspor ulaştı. Kırmızı beyazlılar, 17. hafta maçında orta sıralarda yer alan Baharspor’u 6-0 yenerek namağlup şampiyon oldu ve adını U-14 Elit Yaş Ligi’ne yazdırdı. Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan Boschspor, 7. ve 11. dakikalarda Ömer ile 23’te Hüseyin’in ayağından bulduğu gollerle devreyi 3-0 önde kapattı.

KUPA BEŞEN’DEN

Karşılaşmanın ikinci yarısında Boschspor hızını kesmedi. Kırmızı beyazlılar, 41. dakikada Alperen ile skoru 4-0’a getirdi. Boschspor 44’te Onur ile farkı 5’e yükseltti: 5-0. 66’da bu kez sahneye günün yıldızlarından Hüseyin çıkdı ve maçın skorunu tayin etti: 6-0. Maç sonunda kırmızı beyazlılar elde ettikleri şampiyonluktan dolayı büyük mutluluk yaşarken kupasını ise Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen’in elinden aldılar.

Maçlarını tamamlayan ve namağlup şampiyon olan Boschspor’a dünkü mücadelenin ardından şampiyonluk kupası verildi. Kupayı Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen elleriyle taktim etti.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEM: Halef Didin (**)

GOLLER: Dk.7-11 Ömer, Dk.23-66 Hüseyin, Dk.41 Alperen, Dk.44 Onur (Bosch)

BOSCHSPOR: Burak (**), Veysel (***), Emre (**), Kadir (**), Onur (***), Okan (**), Mehmet (***), Yücel (**), Alperen (***), Hüseyin (***), Ömer (***)

BAHARSPOR: Serhat (*), Yusuf Bahadır (*), Semih (**), Emre (*), Oğuz (*), Oğuzhan (**), Burak (*), Recep (**), İlkay (*), Yusuf Süzgün (*), Şükrü (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X