Bosch’tan gençlere büyük fırsat

Bosch Bursa Fabrikası, yarın ‘Online Kariyer Fuarı’ gerçekleştirecek. Katılımcılar departman yöneticileri ve çalışanlarla birebir sohbet etme imkânı bulurken, açık pozisyonlar için başvuru yapılabilecek.

Bosch’tan gençlere büyük fırsat

Dijitalleşmenin büyük bir hızla yaşandığı günümüzde Bosch Bursa Fabrikası yeni neslin dinamiklerine uygun ve teknolojiyi her açıdan kullanan bir organizasyon gerçekleştirerek, gençlerle bir araya geliyor. Bosch Bursa Fabrikası, yarın gerçekleştireceği ‘Online Kariyer Fuarı’ sayesinde hem yeteneklere en aktif oldukları yerlerden biri olan sanal ortam yoluyla ulaşabilmeyi hem de etki alanını ‘online’ olmanın gücünü kullanarak genişletmeyi hedefliyor. Online Kariyer Fuarı’na tüm öğrenciler ve mezunlar katılabilecek.

İŞ BAŞVURUSU YAPILABİLECEK

Katılımcılar, Online Kariyer Fuarı’nda departmanlara özel olarak oluşturulan stantlarda çalışanlarla birebir sohbet etme imkânı bulacak. İzleyenlerin kendilerine en uygun bölümü seçebilmeleri için oluşturulan videolarda adaylar, ilgili bölümleri çalışanlardan öğrenme fırsatı yakalayacak. Farklı bölümlerden yöneticilerin kariyer hikayelerine yer verilen oturumlar sayesinde Bosch’ta kendilerini ne gibi kariyer fırsatlarının beklediğini dinleyebilecekler. Eş zamanlı online sohbet imkanı ile akıllarına takılan noktalarda kendileriyle iletişime geçme imkanları olacak. Genel Müdürler tarafından karşılanıp, farklı departman ve bölüm çalışanları ile şirketi keşfettikten ve sohbet ederek kariyer hikayelerini öğrendikten sonra katılımcılar, o an açık bulunan pozisyonlara anında başvuru da yapabilecek. Online Kariyer Fuarı’na başvuru için https://reg.ubivent.com/register/bosch linkinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X