BOSİAD’ın kralı Beyçelik: 5-4

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen geleneksel organizasyonun finalinde Genkim’i penaltılarla 5-4 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

BOSİAD’ın kralı Beyçelik: 5-4

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Beyçelik oldu. 

OLAY TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan final karşılaşmasının normal süresi 2-2 eşitlikle bitince maç penaltılara gitti. Çekişmeli ve zaman zaman sağanak yağış altında geçen karşılaşmada Genkim’i 5-4 mağlup eden Beyçelik kupanın sahibi oldu. Turnuvada 3. Baykal Makina, en centilmen takım Korteks, gol kralı Rollmech’den Şener Koç, en iyi kaleci Beyçelik’ten Emrah Yarar, en değerli oyuncu Beyçelik’ten Sinan Yıldız ve en istikrarlı oyuncu kupası Korteks’ten Muhammed Turan’a gitti.

BİRLİK VE DAYANIŞMA SEZONU

Organizasyonun finalinde konuşan BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Tertip Komitesi Başkanı Tanver Emre Yılmaz, ‘8 grupta 39 takımın kıyasıya mücadele ettiği ve ‘Yolunuz centilmenlik, hedefiniz kupa olsun’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu yılki turnuvaya, ‘Birlik ve dayanışma’ sezonu adını verdik. Gururla ve mutlulukla söylüyorum ki adına yakışır bir turnuva oldu. Ben, tüm takımlarımızı bir kez daha birlik ve beraberlik ruhuna uygun mücadeleleri için tebrik ediyorum. BOSİAD olarak patronundan işçisine kadar herkesin nefes alabileceği sosyal faaliyetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X