BOSİAD’ta futbol şöleni

Bu yıl 13. düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol turnuvasında 38 takım 7 grupta şampiyonluk mücadelesi veriyor.

BOSİAD’ta futbol şöleni

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından (BOSİAD) düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, start aldı. BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Yılmaz, Selçuk Çelik ve Sami Erol ile bölge sanayicilerinin katılımıyla düzenlenen turnuvanın açılışında gerçekleştirilen balon futbolu karşılaşması ve Bando Bando Show ekibinin çaldığı parçalar futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, turnuvanın centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesini istedi.

Canlı vereceğiz

Bayrak, ‘BOSİAD Futbol Turnuvası artık bir marka oldu. Turnuvamıza ilgi her geçen yıl artıyor. -Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun- sloganımıza uygun olarak sahada rekabet, dışarıda dostluğun en güzel örneklerini turnuvamızda görüyoruz. Bu yıl 38 takımın 7 grupta mücadele edeceği turnuvamız 20 Mayıs’taki final maçı ile sona erecek. Final karşılaşmamız geçen yıl olduğu gibi yine televizyondan canlı yayınlanacak. Turnuvamıza katkı koyan herkese teşekkür ediyor, takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum’ dedi.

İLK HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Bursa OSB-Aktaş Holding: 3-3

Fompak-Martur: 3-1

Üçge-Farba: 1-1

Demirciler Sitesi-Elemeği: 6-1

Bursagaz-Beltan Vibracoustic: 5-0

Çelikform-Tredin: 2-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X