Bosna Hersek ile işbirliği

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD), Bosna Hersek Tekstil, Ayakkabı ve Dericiler Birliği (UTOK) üyesi iş adamlarını ağırladı.

Bosna Hersek ile işbirliği
İki kurum arasındaki ticareti daha da artırmak için iyi niyet sözleşmesinin imzalandığı buluşmada, ayrıca firmalar arasında işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik ön mutabakat sağlandı. 
 
 
DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin çok eskilere dayandığını hatırlatarak, bu nedenle mevcut ticaret hacminin mutlak suretle artırılması gerektiğini söyledi. 
 
 
400 milyon dolarlık ticaret hacminin Bosna Hersek’le olan tarihi dostluk bağını kesinlikle yansıtmadığını vurgulayan Moral, ”Tarihten gelen bu ilişkileri, ekonomik olarak geleceğe taşımak biz iş adamlarının elinde” dedi. Moral, Türkiye’nin Bosna Hersek’teki tüm ihtiyacı karşılayabilecek derecede kaliteli üretim gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X