Bosna’dan gelen heyet İnegöl’e hayran kaldı

İnegöl Halk Eğitim Merkezi ile Bosna Hersek Tuzla Derneği işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında 28 kişilik bir heyetle Bosna Hersek’ten İnegöl’e gelen çocuklar, Kent Müzesi ile Mobilya Müzesi’ni ziyaret etti.

Bosna’dan gelen heyet İnegöl’e hayran kaldı

ABDULLAH TANIŞ

4 günlük gezide İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde şehir turu gerçekleştiren 28 kişilik heyette Bosna Hersek Tuzla Derneği Başkanı Ayka Semicmuhic, Tuzla Engelliler Merkezi Müdürü Yasmin Krivorşiya, merkez çalışanları, engelliler bireyler ve aileleri yer alıyor.

Bosna Hersek’ten gelen heyet gezinin ilk gününde İnegöl’ü gezdi. İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzeleri’ni de gezen konuklar, müzelere hayran kaldı. Konuklar, İnegöl’ün tarihini ve İnegöl Mobilyasının geçmişten günümüze gelişimini tanıma fırsatı buldular. Konuklar, Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde de (DOSTUM) eğlenceli dakikalar yaşadı. Konuk heyetin gezi planında Bursa, İznik ve Oylat da yeraldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X