Boyalıca İlkokulu ‘Beyaz Bayrak’ aldı

İznik Boyalıca İlkokulu Sağlık Bakanlığı’nın ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hazırladığı Okullar Hayat Olsun Projesi ile Temiz Okul Sağlıklı Okul ödülü olan Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.

Boyalıca İlkokulu ‘Beyaz Bayrak’ aldı

Boyalıca İlkokulu Müdürü Habib Ay, projeye Bursa’da 132 okulun müracaat ettiğini ve 88 okulun ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazandığını söyledi.

 

Okul bahçesinde Beyaz Bayrak töreni, Geleneksel Bahçe Oyunları açılışı ve Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikğe Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Folklor gösterisi şiir dinletisi ve bahçe oyunlarının yer aldığı programda ayrıca, Belediye Başkanı Osman Sargın’a, Boyalıca İlkokulu’na yaptığı katkıdan dolayı Kaymakam Ali Hamza Pehlivan tarafından plaket verildi.

Kaymakam Pehlivan, okulun beyaz bayrak almasında emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Osman Sargın da okul yöneticileri öğretmen ve öğrencileri kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X