Boyalıca’da birlik mesajı

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın ‘Okuyan Şehir Ulema Yuvası İznik’ projesi kapsamında Boyalıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Boyalıca’da birlik mesajı

Terörün lanetlendiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantıda ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı, Necati Tosun, AK Parti İlçe Başkanı  Tamer Mahmut Hersek, İlçe Sağlık Grup Başkanı Derya Deniz, İlçe Tarım Müdürü Levent Kurtaraner, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Ablak, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı da hazır bulundu.

Kamu kurum müdürleri mahalle sakinlerine ve çiftçilere bilgilendirme de bulunurken, sağlık alanında ve sosyal faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Toplantıda konuşan Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, “Sağlıktan konuşuyorsak sağlık hizmetlerini en iyi şekilde nasıl yapabiliriz, onun çabası içerisinde olalım. Tarımı konuşuyorsak, en iyi nasıl yapabiliriz onu konuşalım” diye konuştu.

Belediye Başkanı Osman Sargın da, “Yeşil alanlar, spor alanları, çocuk oyun parkları, arıtma ve kanalizasyon derken iki yıl önce de bir söz vermiştik. Bu sözde Boyalıca’ya bir kapalı pazaryeri kazandıracağız demiştik. Geçtiğimiz günlerde temeli atıldı. Şimdiden Boyalıcalı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Yollar da inşallah nisan ayı içerisinde yapılmaya başlanacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X