Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Boydak soruşturmasında flaş gelişme!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyonda gözaltına alınan Erol Boydak savcılık tarafından serbest bırakıldı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Murat Bozdağ tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

​Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından 2 gün önce başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Boydak Holding’de arama yapılmış ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alınmıştı.

Geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Erol Boydak savcılık tarafından serbest bırakılırken, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Murat Bozdağ tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. 


Avatar Seç KAPAT
İstinaf Mahkemesi'nin "mutlak butlan" kararı sonrası tedbiren CHP Genel Başkanlığı'na
Sıradaki Haber Kılıçdaroğlu’nun A Takımı belli oldu