Boyları kadar kitap okudular

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Nilüfer Rotary Kulübü Derneği ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki devlet okullarında düzenlenen ‘Boyun Kadar Kitap Oku’ kampanyasına bu yıl 53 okuldan 2544 öğrenci katıldı.

Boyları kadar kitap okudular

8-14 yaşları arasındaki öğrencilerin katıldığı Boyun Kadar Kitap Oku yarışmasında 62 bin 282 kitap okundu.  Büyük katılım sağlanan yarışma düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı. Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kitap okumanın yaşam biçimi haline gelmesini istediklerini kaydetti. Bozbey, ‘Önümüzdeki süreçte Merkez Kütüphane projemiz var. İhsaniye’de hazırlıklarına başladık ve yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik bir kütüphane Nilüferlilere hizmet verecek’  dedi. 

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de okuma eğilimini yaşamın belleğine inmeye yönelik bir yolculuk olarak tanımlayarak, her kelime bizi okudukça diğer insanlardan daha fazla özgür kılıyor diye kaydetti. 

Öğrencilere madalyalarını eski  milli basketbolcu Efe Aydan takarken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Bukle Erman, Adil Kayaoğlu, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ve 2440 Nilüfer Rotary Bölge Başkanı Ünal Çelik de miniklere hediyelerini verdi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X