Böyle anne olmaz olsun! 8 aylık bebeğini…

Özlem A., camdan düşürdüğünü iddia ettiği bebeğini hastane tuvaletinde boğmaya kalktı, 20 yıl hapsi isteniyor

Böyle anne olmaz olsun! 8 aylık bebeğini…

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre, iki hafta önce İstanbul Sarıyer’de bir villada 8 aylık kız bebek camdan aşağı düştü. Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu anne Özlem A. ifadesinde bebeğini dikkatsizlik sonucu aşağı düşürdüğünü söyledi. Maslak’taki özel bir hastanede tedavi gören bebek 7 Nisan’da taburcu edilecekti. 

Ancak o gün Özlem A. bebeğiyle kendisini hastane tuvaletine kilitledi. Bir süre sonra kızının camdan düşmesinden kendisini sorumlu tuttuğunu söyleyip ağlamaya başlayan anne “Kızıma bir şey olmuş olabilir acilen kapıyı açın” diye bağırmaya başladı.

BEBEĞİ BOĞUYORDU

Hastane personeli kapıyı açtığında Özlem A.’nın 8 aylık bebeğini boğmaya çalıştığını gördü.

Bebek acil müdahaleyle hayata döndürüldü. Gözaltına alınan Özlem A. sevk edildiği savcılıkça tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Mahkeme 37 yaşındaki anneyi tutuklayarak cezaevine gönderirken çocuk ise kocası ile kayınvalidesine teslim edildi.

Türkiye’nin büyük bankalarından birinde müfettiş olan Özlem A. 20 yıl hapis istemiyle ağır ceza mahkemesinde yargılanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X