‘Böyle ayrılmak istemezdim’

Orhangazispor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Tuğrul Metin, Sakarya maçı sonrası bir daha toparlanamadıklarını söyledi.

‘Böyle ayrılmak istemezdim’

NEVZAT OKUMUŞ

Haziran ayında Orhangazispor’un teknik direktörlüğüne getirilen Tuğrul Metin, 14. haftada Orduspor ile önceki gün oynanan iç saha maçında alınan farklı yenilginin ardından yönetimle anlaşarak görevinden ayrıldı. Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’ta dördüncü haftada liderlik koltuğuna oturan Orhangazispor’un altı hafta zirvede kalması ve ilçede şampiyonluk hesapları yapılmasında önemli rol oynayan Tuğrul Metin, kırmızı siyahlı takımdan bu şekilde ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi.

İŞİMİ KEYİFLE YAPTIM

Tuğrul Metin, OLAY Orhangazi Temsilcisi Nevzat Okumuş’a kırmızı siyahlı kulüpte geçen günlerini şöyle özetledi: “Altı aylık süreçte keyifle iş yaptım. Bu süreçte Orhangazispor’u sevdim. Ancak ilerleyen zaman içinde futbol dışı bazı konulardan kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle konstrasyonumu kaybettim. Oynadığımız Sakarya maçı sonrasında toparlanamadık. Havamızı kaybettik ve bir daha toparlamak ta mümkün olmadı. Herkes için hayırlısı olsun. Orhangazispor’a başarılar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X