Böyle gol yenmez!

Tecrübeli stoper 8 eksik olmasına karşın Osmanlıspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Böyle gol yenmez!

Şamil Çinaz, ‘İkinci yarının ilk 15 dakikasında baskı yedik ama buna karşılık verdik. İyi mücadele ettik. Çok üzücü ve gereksiz gol yedik’ dedi. 

Osmanlıspor karşısında stoper mevkinde İsmail Konuk ile birlikte görev yapan Şamil Çinaz, bir çok sakat oyuncuları bulunmalarına rağmen galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Maçın ilk 15-20 dakikasının kendileri açısından sıkıntılı geçtiğini ancak sonradan oyunda dengeyi sağladıklarını belirten Şamil, şunları söyledi: ’20. dakikadan sonra üstünlük tamamen bize geçti. Top yaptık, pozisyonlar bulduk. Neticede penaltıdan da olsa, 40. dakikada golü bulup 1-0 öne geçtik.’

İyi defans yaptık

“İkinci yarının ilk 15 dakikasında baskı yedik ama buna karşılık verdik. İyi defans yaptık. İyi mücadele ettik. Çok üzücü ve gereksiz gol yedik. Maalesef Osmanlıspor deplasmanından 3 puanla ayrılamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama şimdi önümüze bakmamız lazım. Taraftarlarımız önünde oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçımız var. Gereken 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz.”

Eksikler çok

Osmanlıspor maçında takımda 2 cezalı, 6’da sakat oyuncuları olduğunu hatırlatan Şamil Çinaz, ‘Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bunun içinde kadrolar geniş tutuluyor. Yani, takımda her futbolcuya ihtiyaç var. Bugün (dün) belli oldu. Neticede Bursaspor’un kadrosundaki her futbolcu ilk 11’de oynama seviyesinde olmalı. Eksik olmamıza karşın iyi oyun sergiledik’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X