Böyle mi olacaktı!

17 haftalık süreçte dış sahadan 17 puan çıkaran yeşil beyazlılar ikinci yarıda sadece 2 puan toplayabildi. Bu tablo sıralamadaki yeri büyük oranda etkiledi.

Böyle mi olacaktı!

Bursaspor açısından son Kasımpaşaspor maçı büyük bir yıkım oldu. Büyük umutlarla gittiği zorlu deplasmandan 5-3’lük mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlılar’da takım savunmasında ortaya çıkan sıkıntılar fazlasıyla can sıkmaya başladı. 

Timsah, ligin ikinci yarısında ise deplasmanda adeta kayboldu. İlk yarıda dış sahada iyi maçlar çıkaran ve toplam 17 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri ikinci yarıda ise yokları oynadı. 

2 BERABERLİK, 4 MAĞLUBİYET

Timsah, ligin ikinci yarısında deplasmanda şuana kadar kadar sadece 2 puan toplayabildi. Bu tablo sıralamadaki yeri de büyük oranda etkiledi. Bursaspor dış sahada en son 17.haftada Torku Konyaspor’u mağlup etti. Yeşil beyazlılar, o mücadeleyi 3-2 kazanmıştı. Ligin ilk periyodunda 9 dış saha maçından 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet çıkaran Timsah, ikinci yarıdaki 6 maçtan ise 2 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. 

İÇ SAHA DAHA İYİ 

Bursaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kasımpaşaspor ve Sivasspor’a mağlup olmuş, Galatasaray ve Eskişehirspor’la puanları paylaşmıştı. Kasımpaşaspor ve Sivasspor maçlarında yenen toplam 9 gol ise camiayı adeta kahretti. Yeşil beyazlılar, ligin ikinci yarısında iç sahada daha başarılı bir performans gösterdi. Timsah, Atatürk Stadı’nda en son mağlubiyetini 3.haftadaki Beşiktaş maçında 1-0’lık skorla almıştı. 

TİMSAH’IN DIŞ SAHA MAÇLARI

2.Hafta: Gençlerbirliği-Bursaspor: 1-2

4.Hafta: Ç.Rizespor-Bursaspor: 0-1

5.Hatfa: Mersin-Bursaspor: 2-1

7.Hafta: Balıkesir-Bursaspor: 0-5

9.Hafta: K.Erciyes-Bursaspor: 1-1

11.Hafta: Başakşehir-Bursaspor: 0-0

13.Hafta: Karabük-Bursaspor: 3-2

15.Hafta: G.Antep-Bursaspor: 1-2

17.Hafta: T.Konyaspor-Bursaspor: 2-3

18.Hafta: G.Saray-Bursaspor: 2-2

20.Hafta: Beşiktaş-Bursaspor: 3-2

23.Hafta: Eskişehir-Bursaspor: 0-0

25.Hafta: Sivas-Bursaspor: 4-1

27.Hafta: Fenerbahçe-Bursaspor: 1-0

29.Hafta: Kasımpaşa-Bursaspor: 5-3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X