Böyle muhtar görülmedi!

Osmangazi’nin Demirkapı mahalle muhtarı yaptığı hizmetlerle parmak ısırtıyor. Çocuklar için internet ve ödev çıktıları bedava verilirken, kurulan iftar sofrasının ardından bulaşıkları da muhtar yıkıyor. Hastaları da özel aracıyla hastaneye yetiştiren muht

Böyle muhtar görülmedi!

Geçtiğimiz yıl muhtar seçilen Ferit Uçar, uygulamalarıyla 7’den 70’e herkesin gönlünü fethetti. Öncelikle ücretsiz internet uygulaması ve öğrencilerin ödevleri için ücretsiz çıktı almasıyla çocukları mutlu eden Uçar, tüm evrak işlemlerini ücretsiz yaparak Ramazan’da her akşam mahalleye iftar sofrası kuruyor. Tüm bunların yanı sıra mahallede rahatsız olan biri olduğunda saat kaç olursa olsun kendi aracıyla hastaları, hastaneye yetiştiriyor.

 

Muhtardan çok memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Uçar’ın kendilerine her zaman güler yüzle yaklaşarak sıkıntılarına çözüm bulmaya çalıştığını belirtti. Muhtar Ferit Uçar ise, “Tüm çalışmaları içimden geldiği için elimden geldiği kadar mahalle için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Komşularımla birlikte her akşam iftar sofrası kuruyoruz ve bu sayede de mahalle sakinlerinin birbirleriyle olan iletişimi güçlendiriyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X