Böyle olmasını istemezdim

Kimseye bir kırgınlığının olmadığını söyleyen İbrahim Öztürk, ‘Ayrılışımız daha farklı olabilirdi ama ben bir gün yine Bursaspor’la yollarımızın kesişeceğine inanıyorum’ dedi.

Böyle olmasını istemezdim

Eskişehirspor ile oynanan lig maçının ardından Ferhat Kiraz’la birlikte kadro dışı kalan ve devre arasına kadar U 21 takımıyla çalışan İbrahim Öztürk, dün Bursaspor’la resmen yollarını ayırdı… 6,5 yılını geçirdiği yeşil beyazlı kulüpte son olarak personelle vedalaşan emektar kaptan, bugün yeni takımı Sivasspor’un da Antalya kampına katılmak için yollara düştü… Giderken ‘Böyle olmasını istemezdim’ diyen İbrahim, veda konuşmasında şunları söyledi:

DOLU DOLU 6,5 YILIM GEÇTİ

‘Futbolu hep Bursaspor’da bırakacağımı düşünmüştüm ama hayat bazen acımasız olabiliyor. Kimseye bir kırgınlığım yok. Ancak, ayrılışımız da daha farklı olabilirdi. Tabii, yine profesyonelce bakmak lazım. Kulüpler ve futbolcular na kadar birbirleriyle özdeşleşseler bile bazen ayrılabiliyorlar. Benim çok 6,5 yılım geçti burada. Hayatımda belki bir daha yaşayamayacağım başarılar gördüm.’

KISMET BÖYLEYMİŞ

‘Fakat, kısmet buraya kadarmış. Artık, Sivasspor’un başarısı için ter dökeceğim. Ama mutlaka bir gün yine Bursa’ya döneceğim. Belki, daha farklı görevlerde Bursaspor’un içinde olabilirim. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bursaspor taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de zaten onlar olmadan bu kadar başarı kazanamazdık. Bir gün yeniden yolumuzun kesişeceğine eminim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X