Böyle olmaz İnegöl: 0-1

Bordo beyazlılar, sahasında ağırladığı Sivas Belediyespor’a da tek golle yenilerek 13 puanda kaldı ve ateş hattına indi.

Böyle olmaz İnegöl: 0-1

SADULLAH ORGAN

2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefliyle başladığı sezonda hayal kırıklığı yaratarak taraftarını üzen İnegölspor, kötü gidişi bir türlü durduramıyor. İlçe stadında dün Sivas Belediyespor’u ağırlayan bordo beyazlılar, 40. dakikada Atilla Yıldırım’ın golüne karşılık veremeyince sahadan 1-0 yenik ayrılarak 13 puanla 16. sıraya geriledi. İlk 30 dakikalık bölümde girdiği gol fırsatları Bülent ve Ekrem (2) ile değerlendiremedi.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Konuk Sivas Belediye 38’de Ozan ile gole çok yaklaşmasına rağmen, Mustafa Vargel çizgi üzerinden topu çıkarmayı başardı.Ancak 40’ta Atilla Yıldırım kaleci Hamdi Tevfik’in yanından topu filelere gönderdi: 0-1. İkinci yarıda skoru lehine çevirmek için mücadele eden İnegölspor Ergün, Fatih ve Yasin ile fırsatları değerlendiremedi. Maçın bitiş düdüğünün ardından  bordo beyazlı taraftarlar sahadan 1-0 yenik ayrılan futbolculara tepki gösterdi. İnegölspor, çarşamba günü kupada Balıkesirspor’u ağırlayacak.

İNEGÖLSPOR 0-1 SİVAS BELEDİYE

STAT: İlçe

HAKEMLER: Celal Bayraklı (**), Bülent Uludoğan (**), İhsan Kırbıyık (**)

GOL: Dk. 40 Atilla Yıldırım (Sivas Bld.)

SARIKART: Burak Taşdemir (Sivas Bld.)

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik (*), Bilal (**), Türker (*), Mustafa (**), Yasin Görkem (*), İlyas (*), Bülent (*) (Dk. 61 Burak *), Erdi (*) (Dk. 80 Kemal), Mehmet (*) (Dk. 46 Fatih *), Ergün (*), Ekrem (*)

SİVAS BELEDİYE: Serkan (**), Yakup (***), Fatih (**), Nuri Melih (***), Aykut Emre (***), Seyid Ahmet (**), Burak (** (Dk. 86 Batuhan), Ozan (**), (Dk. 80 Gökhan), Volkan (***), Mehmet (*), (Dk. 46 Berkay **), 9 Atilla Yıldırım (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X