Böyle olmaz liseliler!

Yenişehir MTAL’ın 2-0 önde götürdüğü maç Akçağayan AİHL futbolcuları ve taraftarların hakeme fiziki saldırısı nedeniyle tamamlanamadı.

Böyle olmaz liseliler!

OĞUZ ÖZTÜRK

Liseler Futbol 2. Küme’de yarı finalistler belli olurken, dün yaşanan olaylar adeta yüz kızarttı. Okul müsabakalarında polis bulunmazken, dün bir karşılaşma hakeme yapılan fiziki saldırı nedeniyle yarıda kaldı, diğerini de hakem “polis yok” diyerek oynatmadı.

Atıcılar 1 Nolu Saha’daki günün ilk maçında Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, Öztimurlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada Öztimerlar’ın gollerini Arif Can Özsoy, Emre Can Yılmaz atarken. Fatih’e tur getiren golleri Muhsin Paçalı, Emirhan Bayraktaroğlu ve Sezer Akgül kaydetti. 

Bu sonuçla Fatih AİHL yarın oynanacak yarı finalde Ali Osman Sönmez Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin rakibi oldu.

SPORA KAVGA YAKIŞMIYOR

Yenişehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin Mehmet Oral’ın golleriyle Akçağayan Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısında 2-0 üstünlüğüyle devam eden maç son 10 dakikada Akçağlayan ekibinin futbolcuları ve taraftarlarının hakeme fiziki saldırıda bulunması üzerine yarıda kaldı.

Sahada yaşanan görüntüler liselilere yakışmadı. Tertip komitesi bu maçla ilgili olarak Yenişehir’in 3-0 hükmen galibiyetine karar verdi. Böylece Yenişehir MTAL yarı finale yükseldi.

Günün üçüncü maçı Yeşilyayla Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile M.Kemal Coşkunöz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanması gerekiyordu. Ancak hakemler, olaylı karşılaşmayı gerekçe göstererek ‘polis gelmeden oynatmayız’ deyince müsabaka bugüne ertelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X