‘Böyle skorları çok özlemişiz’

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 5-1 kazandıkları Tokatspor maçı sonrası, ‘3-4 haftadır iyi oyunumuzu neticeye yansıtamıyorduk. Şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

‘Böyle skorları çok özlemişiz’

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tokatspor’u 5-1 yenerek haftalar sonra hanesine üç puan yazdırmanın sevincini yaşayan İnegölspor’da moraller yerine geldi. Teknik Direktör Ergün Penbe, ‘3-4 haftadır iyi oyunumuz vardı, ama bunu neticeye yansıtamıyorduk. Tokatspor karşısında bunu başardık. Stresi ve atmosferi yüksek maç oldu. Seyircimizin stadı doldurması oyuncularında iyi oynamasıyla kazandık. Oyuncularıma teşekkür ederim. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. Maçı çok istediler’ dedi.

 

Taraftara teşekkür

‘Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştik’ diyen Penbe, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Açıkçası o kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Haftalardır kazanamıyorsunuz. Onun için kolay geçtiği için mutluyum. Hocalarımızla ‘Ne zaman bir rahat maç izleyeceğiz’ diye konuşuyorduk. Kısmet Tokat maçınaymış. Böyle skorları özlemişiz. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde 5 maçımız var. Hem iyi oynayıp hem de kazanmak için mücadelemize devam edeceğiz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X