Böyle zula görülmedi

Kaçak sigaraları polisten gizlemek için kamyonun ahşap kasası ile şasi arasına özel bölme yaptılar.

Böyle zula görülmedi

OKTAY KAYALAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Kahramanmaraş plakalı bir kamyonun Bursa’ya kaçak sigara getireceği ihbarını aldı. Bunun üzerine polis, plakasını daha önceden belirlediği kamyonu Kestel girişinde durdurdu. 

Ekipler, hemen kasaya çıkıp kaçak sigara aradı. Ancak kamyonun kasası bomtu. Şaşkınlık yaşayan polis, kamyon üzerinde bir zulanın olduğunu düşünerek geniş çaplı araştırma başlattı. 

Bir süre sonra polis, kaçak sigaraların kasa ile şasi arasındaki gizli bölmede saklandığını tespit etti. Kamyon sürücüsü F.K., foyası ortaya çıkınca zulayı itiraf etmek zorunda kaldı. Şoför mahallinin sol tarafındaki özel düğmeye basan F.K. kasayı sağ yan tarafa doğru yatırınca sigaralar ortaya çıktı. Polisi bile şaşırtan zulada  30 bin 500 paket sigara ele geçirildi. 

Kamyon Acemler Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilirken, gözaltına alınan F.K. ve ikinci şoför  S.D. Adliye’ye sevk edildi. 

Van’dan getirilen sigaralar kamyonun ahşap kasası ile şase arasına yapılan özel bölmede taşındı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X