Bozbey Halk Günü’nde 115 kişiyi dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Bozbey, gün boyunca 115 kişiyle tek tek görüşerek sıkıntıların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Bozbey Halk Günü’nde 115 kişiyi dinledi

GELEN TALEPLERİN ÇOĞU İŞ BAŞVURUSU

 

Başkan Bozbey ziyaretler sonundan değerlendirmelerde bulundu. Gelen farklı talepler olduğuna değinen Başkan Bozbey özellikle iş başvurularının yoğunluğuna dikkati çekti. İş talebinin ülkenin, hükümetin sorunu olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak işveren ile iş göreni buluşturmaya çalışıyoruz. Yeni iş alanları oluşmalı ve istihdam artırılmalı. Gençler ve yüksek okul kesimi işsiz. Gençler ve aileler dört yıl üniversite için çabalıyor ve maddi sıkıntı çekiyor. Mezun oluyor iş bulamıyor. İş ofisimiz yoğun çalışma yapıyor. Eğitimler açarak işletme ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Kurum olarak işçi ile iş vereni buluşturma konusunda öncüyüz diyebiliriz ama bizim bu çabalarımız da yetmiyor” dedi.

 

Halk Günü’nde Başkan Bozbey ile görüşenler arasında 9 yaşındaki Sümeyye Şahin de vardı. Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği “En Çalışkan Kim? Bisiklet Dağıtım Şenliği”nde Bozbey’in elinden bisiklet alan Sümeyye Şahin, 3 kitap okuma ve özet çıkarma sözünü yerine getirdi. Sümeyye Şahin’i kutlayan Başkan Bozbey de bisiklet dağıtımı sırasında aldığı sözün yerine getirilmesinden dolayı küçük misafirini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X