Bozbey ‘Halk Günü’nde vatandaşı dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüferlilerin talep ve önerilerini dinlemek için “Halk Günü” düzenledi. Bozbey, gün boyunca 205 kişiyi Nilüfer ‘Barış Meclisi’nde ağırlayarak birebir görüştü.

Bozbey ‘Halk Günü’nde vatandaşı dinledi

Nilüfer’de demokrasiyi yerelden güçlendirmek ve vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmek için belirli aralıklarla “Halk Günü” düzenleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son buluşmada yine çok sayıda vatandaşla bir araya geldi. 

Halk Evi’nde bulunan Nilüfer ‘Barış Meclisi’nde gerçekleştirilen “Halk Günü”ne 205 kişi katılarak talep ve önerilerini Bozbey’e iletti. 

Vatandaşları dinleyen Başkan Bozbey, sorunları toplantıya katılan ilgili müdürlere ileterek çözüm noktasında fikir alışverişinde bulundu. 

Gün boyu süren görüşmelerde Başkan Bozbey, vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ağırladı. İhsaniye Kadın Derneği ile  görüşen Bozbey, Bursa’da 40’ın üzerinde kadın derneği olduğunu ve kadın derneklerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi. 

“Halk Günü”nde Uludağ Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile Uludağ Üniversitesi Spor Birliği’ni de ağırlayan Başkan Bozbey, daha önce Havacılık Topluluğu’na söz verdiği yamaç paraşütünü gençlere hediye etti. Öğrencilerin sportif faaliyetlerde bulunmasından büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Mustafa Bozbey, gençlerin Nilüfer Belediyesi’nin Fadıllı Mahallesi’nde bulunan Havacılık Tesisleri’nden yararlanmalarını istedi. 

Bozbey’i ziyaret edenler arasında Mina Otizmle Yaşam Derneği de vardı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Başkan Bozbey’i ziyaret eden Mina Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Canan Cihan Kılınç ve dernek üyeleri, Nilüfer Belediyesi ile birlikte ortaklaşa projelere imza atmak istediklerini dile getirdiler. 

Geç saatlere kadar her vatandaşı tek tek dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son zamanlarda vatandaşlardan gelen iş taleplerinin arttığına dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X