Bozbey Işıktepe’ye pazaryeri sözü verdi

Başkan Burada karavanını Işıktepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallenin istediği pazaryeri için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı. Bozbey, “Çok amaçlı kullanılacak pazaryerinin bölgedeki önemli bir eksiği gidereceği

Bozbey Işıktepe’ye pazaryeri sözü verdi

Mahalle halkıyla bir araya gelerek sohbet eden, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Bozbey, cuma namazını da Işıktepe Mahallesi’nde kıldı. Cuma namazının ardından mahalle sakini İbrahim Çakıroğlu’nun cenaze namazına da katılan Başkan Bozbey, daha sonra Muhtar Halim Sarıyel ile bir araya geldi. Başkan Bozbey’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Halim Sarıyel  “Nilüfer Belediyesi bu güne kadar mahallemizdeki bir çok sorunu çözdü. Başkan Bozbey ve ekibine mahalle sakinleri olarak minnettarız. 4 bin 500 nüfuslu Işıktepe’de tek sıkıntımız  pazaryeri. Mahallemiz; otopark, kurban kesim yeri ve cemiyetler için de çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bir pazaryerine kavuşursa çok mutlu olacağız. Mahalle Komitesi olarak  bu konuda Nilüfer Belediyesi’ne başvurumuzu yaptık” dedi. 

Işıktepe Mahallesi’nin Nilüfer’de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Bozbey de “Mahalle Komitesi’nden gelen pazaryeri talebiyle ilgili gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılmasının ardından projeye başlayacağız. Çok amaçlı kullanılacak pazaryerinin bölgedeki önemli bir eksiği gidereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X