Bozbey isyan etti

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlediği basın toplantısında kamu kurumlarının kazılarına adeta isyan eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, altyapı kurumlarının koordinesiz çalışmaları nedeniyle belediyenin sorumlu tutulduğuna dikkat çekti.

Bozbey isyan etti

Nilüfer’deki kazılarla ilgili Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ile yaşanan sorunları defalarca gündeme getirmelerine rağmen bir sonuç alamamaktan yakınan Bozbey, “Yıllardır sorumlu olmadığımız halde, vatandaşların sorunlarında tek adres olarak görmeleri ve bizi sorumlu tutmaları nedeniyle mağdur oluyoruz. Hatta bazı vatandaşlar dava bile açıyor. AYKOME tarafından verilen kazı ruhsatlarını, bizim denetimimizin dışında olması nedeniyle teknik olarak takip edemiyoruz. Artık kasıt aramaya başladık” diye konuştu. 

Artık sabırlarının tükendiğini kaydeden Bozbey, “Yeter artık.Hem belediyenin, hem ülkemizin mali kaynakları heba oluyor. Buna kimsenin hakkı yok. Artık altyapı kurumlarını program dahilinde; nitelikli, zamanında, planlı ve en önemlisi işbirliği halinde çalışmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın da bu durumu bilmeleri, bizim için çok önemli” dedi. 

SEYİT GÜNDOĞAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X