Bozbey karavanda vatandaşların şikayetlerini dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bir günlüğüne 23 Nisan Mahallesi’ne taşıdı. Bozbey, karavanı ile gittiği 55’inci mahalle olan 23 Nisan Mahallesi’nde yapılaşmanın birkaç yıl içinde tamamlanmasıyla sorunların da ortadan kalkacağını belirtt

Bozbey karavanda vatandaşların şikayetlerini dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallelerde yaşanan sorunları yerinde görmek, halkın talep ve önerilerini yüz yüze dinlemek amacıyla başlatılan Başkan Burada projesi kapsamında, makamını cuma günleri ilçenin farklı bir mahallesine taşıyor. Bu güne kadar Nilüfer’in 64 mahallesinden 55 mahallesini proje kapsamında ziyaret eden Başkan Bozbey, mahallelerde bazen tek tek bazen gruplar halinde çok sayıda vatandaşla görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

Son olarak Nilüfer’in yeni mahallelerinden biri olan ve nüfusu hızla artan 23 Nisan Mahallesi’ne Başkan Burada karavanını taşıyan Bozbey, sorunların çözümü hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Bozbey, ilk görüşmesini Mahalle Muhtarı Şenol Özen ile yaptı. 23 Nisan Mahallesi’nde yoğun bir yapılaşma olduğunu kaydeden Özen, Nilüfer Belediyesi’ne hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de 23 Nisan Mahallesi’nin yapılaşmanın tamamlanmasının ardından Nilüfer’in modern yüzü olacağını kaydetti. Başkan Bozbey, İzmir Yolu’ndan 23 Nisan Mahallesi’ne yol yapım çalışmaları olduğunu ve trafik sorununun bu yolun açılmasıyla birlikte çözüleceğini vurguladı. Bozbey, mahallede tretuvar ve asfalt çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlarla ilgili düzenlemelerin de devam ettiğini söyledi. 23 Nisan Mahallesi’nde hayırsever desteğiyle inşaatına başlanan Aile Sağlığı Merkezi’nin yakında tamamlanarak hizmete başlayacağını söyleyen Bozbey, mahallede spor alanları ve yeni parklar için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Nilüfer’de nüfusun her geçen gün arttığına dikkat çeken Bozbey, Nilüfer’in 64 mahallesine de aynı hizmetleri götürmek için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Gün boyu çalışmalarını 23 Nisan Mahallesi’nde Başkan Burada Karavanı’nda sürdüren Bozbey, günlük randevularını da burada gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X