Bozbey mahallelerde sorunları dinliyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bu hafta makamını Büyükbalıklı Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkıyla bir araya gelen Bozbey sorun ve taleplerini dinledi.

Bozbey mahallelerde sorunları dinliyor

Sabah saatlerinde Büyükbalıklı Mahallesi’ne gelen Başkan Bozbey,  önce çevredeki esnafı ziyaret ederek  ‘hayırlı günler’ dileğinde bulundu ardından karavanına geçerek görüşmelerini gerçekleştirdi. Başkan Bozbey, Büyükbalıklı Mahallesi Muhtarı Akif Cebeci ile de  bir araya gelerek mahallenin  ihtiyaçlarını görüştü. Muhtar Akif Cebeci mahallenin imar planı ile ilgili beklentiyi dile getirdi. Çevredeki kum ocağından gelen kamyonların mahalleden geçmemesi için çevre yolunun  açılarak kamyonların güzergahının  buraya kaydırılmasını,  Büyükbalıklı Caddesi’nin sıcak asfalt olması ve mahallede tarım faaliyetlerinin artması için destek istedi. Başkan Bozbey mahalle halkıyla da görüşerek  gereksinimlerini, sorun ve çözüm önerilerini  dinledi.  Mahalle sakinleri   yeni park ve  yürüyüş yolu  talebini  de Başkan Bozbey’e iletti. 

Vatandaşların  ihtiyaç ve önerilerini  tek tek not alan Bozbey, bazı sorunların çözümü için hemen  ilgili müdürlere talimat verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X