Bozbey makamını Yaylacık Mahallesi’ne taşıdı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bu defa Yaylacık Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkının taleplerini dinleyen Başkan, gün boyu çalışmalarını burada sürdürdü.

Bozbey makamını Yaylacık Mahallesi’ne taşıdı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ‘Başkan Burada’ Projesini bu hafta Yaylacık Mahallesi’nde sürdürdü. Çalışma ekibiyle birlikte mesaisine Yaylacık Mahallesi’nde başlayan Bozbey, karavanına geçmeden önce kahveyi ziyaret ederek vatandaşlarla kısa süre sohbet etti.

Esnafı da gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan Bozbey, daha sonra çalışmalarını karavanında sürdürdü. Randevularını da burada gerçekleştiren Başkan Bozbey, 4 bin nüfusu bulunan Yaylacık Mahallesi Muhtarı Naci Kurçin ile görüştü.

Mahtar Kurçin, Başkan Bozbey’den muhtarlık önündeki bahçenin düzenlenmesini ve buradaki Atatrük büstünün Atatürk heykeli ile değiştirilmesini istedi. Günboyu Yaylacık’ta çalışmalarını sürdüren Başkan Bozbey, ziyaretçilerini de burada kabul etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X