Bozbey: Misi gerçek kimliğine kavuşacak

Her hafta makamını “Başkan Burada” karavanıyla Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Gümüştepe (Misi) Mahallesi oldu.

Bozbey: Misi gerçek kimliğine kavuşacak

Başkan Bozbey, ilk olarak Gümüştepe Mahalle Muhtarı Yakup Dülger ile bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle de görüşen Bozbey, kendisine iletilen sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere anında talimat verdi. 

Misi’de otopark sorununu en yakın zamanda çözeceklerini ifade eden Bozbey, “Misi’de toplam 3 bin 400 metrekarelik alana otopark yapıyoruz. Proje yakın zamanda tamamlanacak. Gelen vatandaşlarımız araçlarını otoparka bırakacak ve Misi bu sayede rahat bir nefes alacak” dedi.

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Misi Dere Kenarı Rekreasyon Düzenlemesi projesinde taviz vermeyeceklerini belirten Bozbey, “Burada sözleşme dışına çıkarak yer işgalinde bulunan esnaf oldu. Nilüfer Belediyesi olarak yasalara uygun şekilde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kurallara ve yasalara riayet etmek çok önemli. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz, buradaki vatandaşımızın hakkını koruyoruz. Misi, Bursa’nın gözbebeği durumunda. Misi’nin tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak uyguladığımız projeleri çok kısa zamanda hayata geçireceğiz ve Misi gerçek kimliğine kavuşacak. Buraya gelen vatandaşlarımız keyifli ve huzurlu bir şekilde zaman geçirecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X