Bozbey muhtarların sorunlarını dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “birlikte yönetim anlayışı” ile Türkiye’ye model olma yolunda hızla ilerleyen Nilüfer’de, muhtarlarla periyodik toplantılarını sürdürüyor.

Bozbey muhtarların sorunlarını dinledi

Yılın son buluşmasında Bozbey, muhtarlarla hem önümüzdeki 5 yılın yol haritasını, hem de mahallelerin sorunlarını dile getirdi. 

 
Toplantıda katılımcı demokrasinin Türkiye’deki en iyi örneklerinden biri olan  mahalle komitelerine değinen  Başkan Bozbey,  Nilüfer’in yerel yönetimler için model olacağını söyledi. Bozbey “Mahallelerimizden tüm Türkiye’ye yayacağımız “Nilüfer Modeli”nin en önemli unsuru sizlersiniz, seçimle belirlenen Mahalle Komiteleridir” diye konuştu.

 

Önümüzdeki 5 yılın yol haritasının çizildiği  2015-2019 stratejik planının tüm paydaşlarla birlikte oluşturulduğunu belirten Başkan Bozbey, “Önümüzdeki günlerde, Stratejik Plan ile ilgili paylaşım toplantıları düzenleyecek ve mahallenizin önümüzdeki 5 yılını birlikte konuşup tartışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yeni gelişen mahallelerde öncelikli olarak altyapı ve yol tretuvar sorunlarını ele aldıklarını vurgulayan  Bozbey, muhtarlar için Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bir oda ayırdıklarını, yeni yılla birlikte muhtarların kendilerine ayrılan odayı kullanmayla başlayabileceklerini belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X