Bozbey pazarda esnafı dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her fırsatta halkla bir araya gelerek birebir sorunları ve önerilerini dinliyor.

Bozbey pazarda esnafı dinledi

Haftanın bir günü Başkan Burada  karavanı ile makamını mahallelere taşıyan Bozbey, belli aralıklarla düzenlenen Halk Günü’nde de vatandaşları dinliyor. Esnafı da sık sık işyerinde ziyaret eden Bozbey, son olarak Konak Mahallesi’nde kurulan Giyim Pazarı’na giderek hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Bozbey’e, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Konak Mahalle Muhtarı Hale Çağan azalarıyla birlikte eşlik etti.

Esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Mustafa Bozbey, pazarcıların sorunlarına da kulak verdi. Vatandaşların da mahallelerinde yaşadıkları olumsuzlukları aktardığı ziyarette, Bozbey önerileri de dinledi. Konak Giyim Pazarı’nda esnaf ve vatandaşla görüşen Bozbey, Beşevler Taksi Durağı’nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X