Bozbey personelle kahvaltıda buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personeliyle öğle yemeklerinin ardından bu kez sabah kahvaltılarında buluşmaya başladı.

Bozbey personelle kahvaltıda buluştu

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün, personelin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve halka daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlemeye başladığı kahvaltı buluşmalarının ilki Nilüfer Belediyesi Küçük Ölçekli  Kent Bostanları’nda,  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeliyle yapıldı.  Kent Bostanları’nda yetişen doğal ürünlerin de yer aldığı kahvaltıda  Başkan Bozbey personel ile bir süre sohbet etti. Çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin de yapıldığı buluşmaya katılan çalışanlar Başkan Bozbey ile  keyifli bir kahvaltı gerçekleştirdi.

Doğaya ve çevreye önem veren bir kurum olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Personelimizle öğle yemeklerinin ardından sabah kahvaltılarında da bir araya gelmeye devam edeceğiz. Karşılıklı sohbet ederek hem çalışmaları hakkında hem de bireysel konularda görüşme fırsatımız olacak. Bugün Çevre ve Kontrol Müdürlüğü personeliyle GDO’ya karşı direncin simgesi olan Kent Bostanları’ndayız. Burayı bu hale getirenlere çok teşekkür ediyorum. Amacımız Nilüfer halkına daha iyi ve kaliteli hizmet vermek. Bunun içinde bu ortamda neler yapabileceğimiz hususunda görüş alışverişlerimiz oldu. Bundan sonra diğer müdürlüklerimizle de bir araya gelerek aynı ortamı yakalamış olacağız” dedi.  Başkan Bozbey daha sonra Kent Bostanları’nı da gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X