Bozbey: ‘Seçim barış ve huzur içinde geçsin’

Nilüfer Belediye Meclisi toplantısında yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri gündeme geldi. Toplantıda seçimlerin huzur ve barış ortamı içinde gerçekleşmesi temennisi dile getirildi.

Bozbey: ‘Seçim barış ve huzur içinde geçsin’

Nilüfer Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısını Konak Kültürevi’nde yaptı. Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantıda, yaklaşan genel seçimler öncesinde Nilüfer Kaymakamlığı ile siyasi partiler arasında seçim düzeni ve güvenliği hakkında yapılan toplantı da konuşuldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamlığı’nın aldığı kararları desteklediklerini belirterek, “Seçim huzur ve barış içinde yapılmalı. Ayrıca seçim sürecinde herkes ses ve görüntü kirliliğine dikkat etmeli’ dedi. 

Seçim sürecinin sıkıntı yaşanmadan geçmesini istediklerini söyleyen Başkan Bozbey, “Herkesin kutsalı vardır. Bu kutsallar uluorta tartışma konusu yapılmamalı. Herkesin inancı var. Kimsenin inancı sorgulanamaz. Bunlar siyasi malzeme olamaz. Yoksa bugün yarın kaos çıkar. O zaman bu ülkede bir birimizin yüzüne bakamayız” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Sözcüsü Turgay Erdem de 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin huzurlu bir ortamda yapılmasını ve barış getirmesini dilediklerini belirterek, “7 Haziran’da yapılacak seçimin sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Halkın yapacağı değerlendirme bizim için en doğru değerlendirmedir. Provokasyona sebebiyet vermeden tüm siyasilerle ortak hareket edilmeli. Çevreye ve diğer değerlere zarar vermeden, tüm değerlere dikkat edilerek seçim süreci yaşanmalı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X