Bozbey Vali Küçük’e Misi ve Gölyazı projelerini anlattı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. Başkan Mustafa Bozbey, ziyarette ilk olarak 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine ilişkin Vali Küçük’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bozbey Vali Küçük’e Misi ve Gölyazı projelerini anlattı

Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Misi ve Gölyazı mahallelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı ve Vali Küçük’ten bu konuda destek istedi. Başkan Bozbey, “Misi’de dere kenarı düzenlemesi yapıyoruz. Bu çalışmayla birlikte Misi’nin çehresi değişecek. ‘Mysia Yolları’ adını verdiğimiz Nilüfer Alternatif Turizm Destinasyonları Projesi de bölgeye değer kattı” dedi.

 

Yapılan çalışmalarla birlikte, binlerce yıllık tarihi geçmişi olan Misi ve Gölyazı’nın eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmak, turizm potansiyelini artırmak istediklerini vurgulayan Başkan Bozbey, “Bölgede, Valiliğimizin de desteğiyle sivil mimari örnekleri gerçekleştiriyoruz. Gölyazı’da arkeolojik kazılara başladık. Apollon Tapınağı’nın bulunduğu Kız Ada’daki çalışmalarımızın sonunda burayı da kültür turizmine kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Vali İzettin Küçük de konuyu değerlendireceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X