Bozbey’den destek çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dün Özlüce Tesislerinde Ali Ay yönetimini ziyaret etti.

Bozbey’den destek çağrısı

Yönetime görevinde başarılar dileyen Bozbey ‘Bu kentte doğan veya doğan herkesin öyle veya bu şekilde Bursaspor’a destek vermesinde sorun var. Bence Bursaspor’un en büyük sorunu bu. Biz yerel yöneticiler olarak Bursaspor’un yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.  Sadece yönetim kurulunu seçip, ‘haydi yolunuz açık olsun biz sizden başarı bekliyoruz’ demek yanlış olur. Hatta onları biraz da zora sokar. Tüm işadamlarımız mutlaka Bursaspor’a katkı sağlamalılar’ dedi. 

LOCA ALDI

Başkan Ali Ay ise Bursaspor’un kenttin ortak paydası olduğunu ve tüm kesimlerle birlikte elbirliği ile hareket ederek başarılı bir takım oluşturmak için çalışacaklarını belirtti. Ali Ay ‘Bursa’nın ortak paydası Bursaspor’dur. Ben daha önceki konuşmalarımda da söyledim. Eksik olmasın başkanımız daha önceki dönemlerde de Bursaspor’umuza faydası olan bir kişi. Bursaspor sevdalısı bir insan. Bundan sonra da inşallah bizim yönetimimizde de destekleri devam edecek.  Kendisi yeni stadyumumuzdan loca alan başkanımız. Diğer başkanlarımızdan da aynısını bekliyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X