Bozbey’den okullara ziyaret

Öğrencilerin yeni eğitim dönemi heyecanına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ortak oldu. Nilüfer’deki okulları ziyaret eden Başkan Bozbey, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bozbey’den okullara ziyaret

Başkan Bozbey, ilk olarak Özel Nilvak Okulları’nı ziyaret etti. Bozbey önce Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı (NİLVAK) Müdürü Necati Eren, NİLVAK Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek ile bir araya geldi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, iyi bir eğitim-öğretim dönemi dilediğini ilettiği öğrencilere günün anısına hediyeler verdi. Başkan Bozbey daha sonra, Fethiye Şehit Öğretmen Şekip Akın İlköğretim Okulu, Konaklı ve İbrahim Uyar ilkokullarını da ziyaret etti. Öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, sorun ve talepleri denledi. Başkan Bozbey bu okullarda da öğrencilere hediyeler armağan etti.

 

Öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı dileyen Başkan Bozbey, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onların çağdaş, aydın ve eğitimli birer birey olarak yetişmeleri ülkemiz açısından da çok önemli. Her çocuğun nitelikli eğitim alma hakkı var. Kurum olarak biz de eğitime çok önem veriyor ve elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

Öğretmenlere de başarılar dileyen Başkan Bozbey, yarınların emanet edileceği çocukların nitelikli yetişmesinde kendilerine çok önemli görev düştüğünü kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X