Bozbey’den otopark uyarısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamında 23 Nisan Mahalle Muhtarı Şenol Özen ve site yöneticilerini ağırladı.

Bozbey’den otopark uyarısı

Yapılaşmanın yoğun olduğu ve hızla gelişmekte olan 23 Nisan Mahallesi’nin sorunlarını yakından bildiklerini kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “23 Nisan Mahallemizi yakından takip ediyoruz. Yeni gelişen mahallemizde elbette ihtiyaçlar da ön plana çıkıyor. Bölgede iki park yapılıyor ve üçüncüsünü de planlıyoruz. İleri de ihtiyaca göre iki park daha yapabiliriz. Bölgede sosyal tesisler için planladığımız alanlar var. Sosyal alan oluşturmak istiyoruz. Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili temel aşamasına geldik. 3 yıla kadar yapılaşma tamamlanacak ve taşlar yerine oturacak” dedi. 

Yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde sıkıntıların giderilmesinin zaman aldığını kaydeden Başkan Bozbey, “23 Nisan Mahallemizi bazı projelerimizde pilot bölge seçtik. Bölgede ileriki zamanlarda otopark sorunu da ortaya çıkacak. Ticari üniteler açılıp, sosyal tesisler çoğaldıkça otopark sorunu artacak. Sis site yöneticilerinden otopark alanlarını farklı amaçlarla kullanmamanızı istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X