Bozbey’den ‘talan’ iddialarına yanıt

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nden alınarak Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Kent Ormanı ile ilgili “talan” iddiasını yalanladı.

Bozbey’den ‘talan’ iddialarına yanıt

Başkan Bozbey, devir öncesi Kaymakamlık’ta tarafların katılımı ile yapılan toplantıda  16 Ocak Cuma günü devrin yapılmasını kararlaştırdıklarını belirterek şöyle konuştu: 

“Ben orada ‘hiçbir evrağa imza koymam’ dedim. Ama şunu da bilin dedim orada ne varsa alınabilecek şeyleri de alırız dedim. Çünkü neticede Nilüfer’in malı bunlar. Nilüfer Beldiyesi’nin de sahibi olduğu demirbaşlar bunlar. Oyun grupları vs. hepsi bırakıldı. Demirbaş olarak orada bulunanları tabii ki alacağız.”

Talan iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten Bozbey, “Talan olan bir şey yok. Bizim tespitlerimiz, neyi alıp neyi bıraktığımız evraklarla belli. Biz yıllarca orayı  koruduk. Mesire alanı orası biz oraya yapı yaptırmadık, umarız onlar da yaptırmaz. Bunun takibini yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X