Bozbey’den Yolçatı’da kaçak yapı uyarısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada Projesi kapsamında makamını bu hafta Yolçatı Mahallesi’ne taşıdı.

Bozbey’den Yolçatı’da kaçak yapı uyarısı

Günboyu Yolçatı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Bozbey, halkla görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Mahallede yapılan çalışmaları da yerinde gören Bozbey, Muhtar Yılmaz Uludağ ile Başkan Burada karavanında bir araya geldi.  Mahallenin altyapı sıkıntısına dikkat çeken Muhtar Uludağ, yolların asfaltlanmasını ve mahalleye bir düğün salonu yapılmasını istedi.

 

Yolçatı’nın, Nilüfer’in önemli mahallelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey de sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluk alanları dışında kalan konularda da sorunun çözümü için destek vereceklerini belirtti. 

Başkan Bozbey, göç alan Yolçatı Mahallesi’nde kaçak yapılar konusundaki hassasiyete de vurgu yaptı. Bozbey, ‘Kaçak yapılaşma konusunda herkes duyarlı davransın. Kimse kaçak yapı yapmasın, bu konuda kararlıyız’ dedi. 

Başkan Bozbey, ilgili birim müdürlerini de Muhtar Uludağ ile birlikte mahalleyi gezerek sorunları yerinde görmeleri için görevlendirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X