Bozbey’e İYİ ziyaret

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti.

Bozbey’e İYİ ziyaret

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Bozbey, siyasi partilerin Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmaları gerektiğini söyledi.

  Siyasi partilerin halkı temsilen, demokrasi adına var olmaları gerektiğinin altını çizen Bozbey, “Toplumun huzuru, mutluluğu ve gülümsemesi, güven içinde yaşaması için proje üretmeleri de son derece önemli. Siyasiler projeler üretecek, o hizmetleri yerine getirecek, Türkiye’yi bir adım daha ileriye taşıyacak.

Böylece toplum da onlarla bütünleşecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine siyasi partilerimizin hazırlayacağı proje ve onların toplumu yönlendirmesiyle ulaşabiliriz” diye konuştu. 

“DEMOKRASİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”…

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar da, siyasi kutuplaşmalardan uzaklaşılması gerektiğini kaydederken, ancak bazı siyasilerin bundan beslendiğini belirtti. Uçar, “Bir tarafta ilkeler doğrultusunda bir araya gelenler, adını dahi henüz tam oturtamadıkları, alt yapısını oluşturamadıkları bir sistemin peşinden gidiliyor.

Biz demokrasinin güçlenmesi yönünde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü 2019’da yapacağımız şey kalmayabilir, şu anda ne yapabiliriz çabası içindeyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X