Bozbey’e teşekkür ziyareti

Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bozbey’e teşekkür ziyareti

Ziyarete Mali Asbaşkanı Kemal Güler, Amatör Şubeler Sorumlusu Halil Özyürek, Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Faruk Bakgör ile Genel Müdür Vekili Erhan Başoğlu katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, ‘Önceki yıllarda yakaladığımız başarıları bu yıl da Ertuğrul hocamızla yakalama fırsatını bulacağımıza inanıyorum. Ertuğrul Sağlam sevdiğimiz ve saydığımız bir antrenör. Bursaspor’un antrenörü olması bizi son derece mutlu etti. Kendisine ve sporcularımıza da yeni sezonda başarılar diliyoruz’ şeklinde konuştu. Mali Asbaşkanı Kemal Güler ise ‘Sayın Bozbey’in yardımlarını fazlasıyla görüyoruz. Sizler Bursa’nın gülen yüzüsünüz. Bursastore için bize yer tahsis etmiştiniz. En kısa zamanda açmayı planlıyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X