Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Kulaktan Kulağa” adlı oyunu bin 600 kişi izledi

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Kulaktan Kulağa” adlı tek perdelik komedi oyununu yaklaşık bin 600 kişi beğeni ile izlendi…

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Kulaktan Kulağa” adlı oyunu bin 600 kişi izledi

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Kulaktan Kulağa” adlı tek perdelik komedi oyununu yaklaşık bin 600 kişi beğeni ile izlendi. Geçtiğimiz yıl ilk kez oluşturulan tiyatro topluluğu bu yıl hazırladığı “Kulaktan Kulağa” adlı komedi oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun yoğun ilgi görürken 2 gün lise öğrencileri için olmak üzere toplam 4 kez sahnelenen oyunu bin 600 tiyatro sever izleme fırsatı buldu. Dedikodunun yol açtığı faciaları ve kıskançlık krizlerini komik bir dille anlatan oyunun 3. gösterimine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru oyunun sonunda sahneye gelerek yönetmen M. Tamer Uyar’a Metristepe tablosu hediye etti. Her bir oyuncuyu tebrik eden Başkan Yardımcısı Kuru; “Bizlere keyifli bir gece yaşattınız. Tüm oyuncularımızı ve sizi başarılı performansınız için yürekten kutluyorum. Emeğinize sağlık” dedi. Yönetmenliğini M. Tamer Uyar’ın yaptığı, ışıkta Levent Özyetkin, seste Cemal Leblebicioğlu’nun görev aldığı oyunda Aleyna Demirel, Anıl Keleş, Beyza Tura, Emiralp San, Kerem Keleş, Mert Mustafa Poyraz, Nazife Şen, Nurdan Çayır, Ozan Kara, Sezgin Çelik, Ufuk Ay, Umut Babacanlı, Yaren Karaca ve Yasemin Kasap rol alıyor. Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu Bozüyük’teki gösterimlerinin ardından turneler için hazırlık yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X