Bozüyük Belediyesi’nden Zafer Bayramı Etkinlikleri

30 Ağustos Zafer Bayramı Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik programı ile kutlanacak. Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki düze…

Bozüyük Belediyesi’nden Zafer Bayramı Etkinlikleri

30 Ağustos Zafer Bayramı Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik programı ile kutlanacak. Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri” Kent Ormanı’nda yapılacak. 30 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek olan program ile çocukların ve gençlerin Zafer Bayramını coşkuyla kutlamaları amaçlanıyor. Şehitlerin anılacağı programda; 10/15 yaş arası uçurtma yapma yarışması, balon yarışması, dengede yürüme yarışması, çuval yarışması, bilgi yarışması, sandalye kapma yarışması ve geleneksel çocuk oyunları olmak üzere eğlenceli yarışmalar yer alacak. Programda ayrıca yaz okullarına katılan öğrencilere törenle katılım sertifikaları verilecek. Çocukların unutamayacakları, güzel bir gün geçirmeleri için düzenlenen program piknik havası içerisinde gerçekleştirilecek. Tüm Bozüyüklülerin davetli olduğu etkinlikler için 30 Ağustos Pazar günü saat 10:00’dan itibaren katılımcıların etkinlik alanına ücretsiz ulaşımını sağlamak amacıyla Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa camii önü, Yenidoğan Mahalle Konağı önü ve Zafer İlkokulu önünden otobüsler kaldırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X