Bozyel’den Sporculara Moral Yemeği

Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozyel, 1’inci Amatör Ligi A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Öz Hasköy Spor futbolcularını tebrik ederek moral…

Bozyel’den Sporculara Moral Yemeği

Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozyel, 1’inci Amatör Ligi A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Öz Hasköy Spor futbolcularını tebrik ederek moral yemeği verdi. İlçedeki bir lokantada düzenlenen yemekte konuşan Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Öz Hasköy Spor’un grubu lider olarak tamamladığını hatırlattı. Gençlerin her alandaki başarısının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Necdet Bozyel, eğitimin sadece okul ve öğrenciden oluşmadığını belirterek, “Eğitim denince, sadece okul ve öğrenci aklımıza gelmemelidir. Eğitim, hayatın her alanında iyi yöne doğru atılan adımdır. Bu niyetle, biz de eğitimci kimliğimizle üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret göstermekteyiz” dedi. Öz Hasköy Spor Kulüp Başkanı Kamuran Paçal’a da takıma verdiği destekten ötürü teşekkür eden Bozyel, “Sporculara daha önceden yemek sözümüz vardı. Bu vesileyle yemekte buluştuk. Öz Hasköy Spor futbol takımını her zaman destekleyen Kapa Grup Başkanı Kamuran Paçal Beye ve Hasköylü iş adamlarından Turan Buldu Beye de bu takımı omuzladıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X