Briand koptu geliyor

Bursaspor, Fransız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Geçen sezon Hannover’de forma giyen ve bonservisi elinde olan Jimmy Birand’la 2+1 yıllık mukavele yapılacağı öğrenildi.

Briand koptu geliyor

Hem kanatlarda hem de santrafor mevkiinde oynayacak çok yönlü bir oyuncu arayışında olan Bursaspor, Hannover 96 ile sözleşmesi biten Jimmy Briand’ın transferini bitirmek üzere. Yeşil beyazlılar geçtiğimiz sezon başında kadroya katmak için büyük uğraş verdiği ve Bursa’ya kadar getirdikten sonra transferini gerçekleştiremediği yıldız oyuncuyu Almanya kampına yetiştirmeyi planlıyor. 

Bonservisi elinde

Geçtiğimiz sezonu Hannover 96’da geçiren ve bonservisi elinde olan Fransız oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı ve kendisine uçak bileti gönderildiği öğrenildi. Hannover formasıyla geçtiğimiz sezon 29 maça çıkan ve 3 gol, 8 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki Fransız yıldızla yeşil beyazlıların 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X