Briç’te kapışma başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde düzenlenen Türkiye Kış Açık Takım Şampiyonası ile Türkiye Gençler Takım Şampiyonası Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde start aldı.

Briç’te kapışma başladı

RECAİ UYSAL

Son yıllarda ulusal ve uluslararası bir çok organizasyona imza atan Bursa bu kez Briççileri ağırlıyor. Briç Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Gençler Takım Şampiyonası ile Türkiye Kış Açık Takım Şampiyonası dün Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde start aldı İki gün sürecek gençler şampiyonasına 37 takım katılırken, 12 Mart’a kadar devam edecek Kış Açık’ta ise 192 takım kürsüye çıkmak için mücadele edecek. Şampiyonanın açılış dün gerçekleştirilirken, Federasyon Başkanı Dr. Nevzat Aydoğdu şunları söyledi:

SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

“İlk kez Kış Açık takımlar şampiyonası ile gençler şampiyonasını birlikte yapıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile 4 yıldır güzel organizasyonlara imza atıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonları daha geniş kapsamlı sürdürmek istiyoruz.” Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan Satık ile birlikte açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık da 45 ilden yaklaşık bin 200 sporcunun katıldığı organizasyonun Bursa’da gerçekleştirilmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Sporcuların Bursa’dan güzel anılarla ayrılması temennisinde bulunan Karlık, tüm sporculara başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X